Croisette Real Estate Partner

Hyllie Boulevard 8c, Malmö

Information
Rosa sägs representera bland annat positivitet, lekfullhet och mod vilket vi vill förmedla genom inredningen. Vi vågar göra det andra är rädda för. Vi blandar hårda och mjuka material för en ombonad känsla. Det är även viktigt för oss att återbruka så mycket möbler från vårt tidigare kontor som möjligt, om än i nya rosa kostymer.

Vi flyttade in i vårt fantastiska kontor på ca 900 kvm i maj 2023, Croisette Tower heter byggnaden.

Fotograf: Dardan Maloku
Arkitekt: Tengbom
Leverantör: Cirkulär Interiör
Inredare: Louise Kristoffersson, Homestyling Sverige
Projektledare: Nicole Anderberg, Croisette

Motivering
Vårt kontor är en fusion av passion, kreativitet och vision. Cirkulär Interiör har under kreativ ledning av inredare Louise Kristoffersson på Homestyling Sverige, tillsammans med projektledare Nicole Anderberg från Croisette, tagit fram ett minst sagt färgstarkt inredningskoncept, där grunden är lagd av arkitektbyrån Tengbom.

Rosa, en framträdande färg i vår design, är ett högst medvetet val från vår VD, Per Svensson. Han tror starkt på idén att rosa signalerar att allt är möjligt – en filosofi som verkligen karaktäriserar vårt bolag. ”Rosa känns igen mycket tydligt. Jag har också utgått från en teori om att rosa signalerar att allt är möjligt, vilket jag tycker karaktäriserar bolaget väldigt mycket. Vi lämnar ingenting åt slumpen,” förklarar Per.

Vad många ser som en traditionellt gråskalig bransch, har vi förvandlat till en explosion av färg och energi. Med personligheter lika färgstarka som vårt kontor, brinner vi för fastighetsaffärer i alla dess former. Denna unika kombination av färg och form visar att vi inte bara håller oss framme med trender, utan att vi vågar sätta vår egen prägel på dem.

Vårt kontor är inte bara en arbetsplats; det är en ständig påminnelse om att nytänkande, hängivenhet och långsiktighet är centralt för att driva en framgångsrik verksamhet. När man kliver in genom våra dörrar, är det svårt att inte bli smittad av den positiva energin.

Och detta är bara början. Håll ögonen öppna, ni kommer att se många fler rosa kontor i framtiden.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan