Wint

Drakegatan 10, Göteborg

Information
935 kvm2
Inflyttning 15 nov - 2022.
Inredningsarkitekt: Modesty Concept
Inköp inredning: Ergona Projekt
Fotograf: David Chocron

Motivering
Hade enhörningar haft kontor hade det sett ut som Wints. Men för att riktigt förstå Wints kontor behöver man förstå Wint, vi är den framåtlutade färgklicken i den gråaste av branscher, en uppstickare i den fyrkantiga bokföringsvärlden där design, lekfullhet och användarvänlighet tagit större plats än hos många andra.


På våning 23 (av 27) i Kineum/Jacyz öppnar sig dörrarna till ett universum av pastell. Där har Wint tagits från vår digitala värld ut i den fysiska. Inspirerande, lekfullt och upplyftande och helt igenom stringent med varumärket från heltäckningsmattorna till minsta kakelfog. Här är färg och form i fokus, precis som i vår bokföringsapp. Funktion och estetik i symbios, i form av böljande färgglada gardiner för att skärma av, bulliga mjuka möbelformer för att skapa en god ljudmiljö.
I ett öppet landskap hundra meter över asfalten har Wint skapat ett utrymme för allt som behövs under en arbetsdag, och lite utanför arbetsdagen med för den delen. Gemensamma stora ytor, små tysta rum, öppna sällskapsytor och samlingspunkter. Här finns rum att tanka energi, arbeta fokuserat och umgås.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan