Caia Cosmetics vinner Sveriges Snyggaste Kontor 2022!

2022-11-24

Rösterna är räknade och vi har ett resultat – Caia Cosmetics vinner Sveriges Snyggaste Kontor 2022!

 

Deltagarna på Stora Kontorsdagen röstade under torsdagen fram den slutliga vinnaren av Sveriges Snyggaste Kontor 2022 – Caia Cosmetics!
– Vi är superglada. Det känns välförtjänt. Vi har kämpat tillsammans med Humlegården och Caia för att skapa en magisk värld som man både ska kunna ta till sig på sociala medier och inte minst live, säger Charlotta Skog, CJ Studio.
I november 2021 flyttade CAIA Cosmetics in i sina nya lokaler på Biblioteksgatan 29 i Stockholm. Inredningskonceptet skapades av CJ studio tillsammans med CAIA och tog avstamp i CAIAs personlighet som både är lekfull, inspirerande, ambitiös och skarp.
Lokalen på 660 kvadratmeter inrymmer generösa loungeytor både för externa besökare och medarbetare, det finns en studio för fotograferingar, ett dressing room, sminkbord på flera platser samt mer traditionella kontorsfunktioner såsom mötesrum, privata kontor och öppna kontorslandskap. Dessa världar hålls samman av en gemensam kulör- och materialpalett samt formspråk på specialsnickerier inspirerad av Caias produkter & varumärke. Mötesrummen skiftar från rosa och lila till ljust blåa och gröna toner i såväl väggkulörer, mattor och möbeltyger, det är en stor variation i möbelval och hög fokus på skräddarsydda specialsnickerier.
– Det är jätteroligt. Det här sätter lite platsen på kartan. Vi är superstolta över detta, säger Anna Winbergh, Humlegården, som äger fastigheten där Caia Cosmetics kontor ligger.

Humlegårdens vd Anneli Jansson fyller i:
– Vi är mycket stolta över utmärkelsen, Caia Cosmetics vinner i en tuff konkurrens med många fina bidrag. Kontoret är ett mycket bra exempel på hur man kan skapa en inspirerande och funktionell arbetsplats, där man verkligen kliver in i varumärkets universum, säger Anneli Jansson, vd på Humlegården.

Här kan du se bilder på det vinnande kontoret.

Caia Cosmetics är mycket stolta över att ha vunnit Sveriges Snyggaste Kontor 2022:
– Det är otroligt kul och hedrande att vinna det här priset. Speciellt eftersom att vi verkligen lagt ner hela vår själ i att göra kontoret till en speciell plats för kreativitet, trivsel men utan att ge avkall på det praktiska. Jag är väldigt glad att vi fick göra det här med Humlegården och CJ Studio eftersom att de verkligen förstod att vi ville åstadkomma något i världsklass. Att vi vann det här priset är ett tecken på att vi lyckades, säger Jesper Matsch, medgrundare Caia Cosmetics.

Totalt antal röster som kom in under perioden 10 oktober till och med 11 november var 52 294 på de 72 nominerade kontoren.

Tvåa blev Toca Boca och trea blev SPP.

Här är tio i topp-listan:
1. Caia Cosmetics
2. Toca Boca
3. SPP
4. Nexer
5. Northzone
6. Fabege
7. Canea
8. TD Tech Data
9. Merck
10. Nextory

Samtliga års vinnare av Sveriges Snyggaste Kontor:
2022: Caia Cosmetics, Stockholm
2021: King, Stockholm
2020: Axis Communications, Lund
2019: Kindred, Stockholm
2018: Atrium Ljungberg, Stockholm
2017: SEB, Solna
2016: Dice, Stockholm
2015: Collector, Göteborg
2014: Arcona/Exengo, Stockholm
2013: Microsoft, Kista
2012: Ideas, Malmö
2011: Dice, Stockholm

Reporter filminslag: Axel Ohlsson.

Dela den här nyheten